logo (66K)

Vleesverkoop Hereford

Op onze boerderij bieden wij vlees aan van onze eigen Hereford runderen. We verkopen het vlees per 2-persoons portie of als vleespakket van 15 kilo. In de zomer is er barbecuevlees.
Al het vlees is vacuum verpakt en diepgevroren.

Ons vlees is verkrijgbaar aan huis en op enkele streekmarkten in Twente, zie de rechterkolom voor de diverse data.
Bij ons kunt u helaas niet pinnen.

Natuurlijk vlees

vlees (4K)

Herefordvlees is gemarmerd, oftewel doorregen met kleine vetadertjes, daardoor heeft het vlees van zichzelf al een uitstekende smaak.

Onze dieren krijgen alleen gras en kunnen in hun eigen tempo groeien. Gras gevoerd rundvlees heeft een onvergetelijke smaakbeleving. Klanten zeggen dan ook vaak dat het vlees smaakt zoals vroeger.

Vlees van grasgevoerde dieren is gezonder, het heeft een hoger gehalte aan Omega-3 vetzuren, een hoger CLA gehalte en een hoger vitamine A en E gehalte dan gangbaar geproduceerd vlees.

Vleespakketten

Een vleespakket van 15 kilo bevat zo'n veertig porties, daarvoor zijn bijna twee laden van een vriezer nodig. Voor een vleespakket betaald u momenteel € 10,00 per kilo.

De inhoud van het vleespakket bestaat uit diverse soorten vlees van het gehele rund: Bieflap, Rosbief, Braadlap, Rollade, Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk, Hollandse Biefstuk, Riblap, Sucade, Entrecote, Schenkel, Soeppakket, Hamburgers, Rundervinken, Verse Worst en Gehakt.

Voor de mensen met minder ruimte hebben we ook proefpakketten van 5 kilo, deze bevatten een mooie mix van de diverse vleessoorten.

Barbecuevlees

In de zomermaanden verkopen we luxe barbecue pakketten van ongeveer 600 tot 700 gram. Een pakket bestaat uit de volgende vlees-soorten: Saté, Hamburger, Braad-worst, Biefstuk, Steak, Entrecote.
Al het vlees is reeds gekruid en klaar voor de barbecue, de braadworsten en hamburgers zijn ook los verkrijgbaar.

Openingstijden Vleesverkoop
Prijslijst & Voorraad

Zie hier de actuele prijslijst: Prijslijst

Inhoud Hereford vleespakket van 15 kilo: Inhoud vleespakket

Rundvlees Bereidingswijzer

Kijk hier voor de bereidingstijd, benodigde hoeveelheden en bijzonderheden per rundvleessoort.

Bereidingswijzer
Streekmarkten

Elke laatste zaterdag van maart t/m oktober 2017 Boerenmarkt in het centrum van Losser.
Markttijden van 10.00 tot 16.00 uur.